Mikroneulaus –terapiaa käytetään ihon anti-aging –hoidoissa, selluliitin käsittelyssä, raskausarville, muille arville ja hiusten lähtöön sekä miehille että naisille.


MITEN MIKRONEULAUS TOIMII?

Myös ihotautilääkärien suosima mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito tietynlaisille iho-ongelmille, kuten ihon vanhentumisen merkit (rypyt ja juonteet), arvet (akne, raskaus, kirurgiset toimenpiteet) ja hyperpigmentaatio.

Kliinisten tutkimuksien mukaan mikroneulaus on tehokkaampaa kuin kuorivat hoidot, kuten kuoriva laser, mikrokuorinta tai kemiallinen kuorinta ja aivan yhtä tehokasta kuin muut ei-kuorivat hoidot, kuten IPL, CO2 –laser ja fraxel –laser, mitä tulee näiden menetelmien kykyyn stimuloida kollageenin ja elastiinin tuotantoa ja siten siis paksuntaa ihoa ja näin ollen madaltaa ryppyjä ja tasoittaa arpia.


MIKRONEULAUKSEN KOLME TÄRKEINTÄ ETUA:


» Mikroneulaus on vallankumouksellista. Se tekee saman työn kuin laser ja muut kuorivat hoidot, lisäämällä kollageenin tuotantoa vahingoittamatta ihon pintaa.


» Mikroneulaus on tehokasta. Itse asiassa, vähintään yhtä tehokasta kuin laser –hoito, IPL- tai muut konehoidot. Hoidon hinta on silti huomattavasti edullisempi.


» Mikroneulaus on turvallista. 'Veitsetön ja ei-kuoriva' on ihoystävällinen hoito. Asiakkaat tuntevat yleensä vain hieman kipua, heidän ihonsa palautuu hyvin nopeasti ja riski komplikaatioille on minimaalinen.


TÄYDELLINEN IMEYTYMINEN

Meidän mikroneulausrullissamme on 540 erittäin kapeaa neulaa, jotka tekevät ihoon pieniä mikroreikiä. Tämä stimuloi kollageenin ja elastiinin tuontoa luonnollisella tavalla.

Ihoon syntyvien mikrokanavien kautta iholle levitettävät terapeuttiset seerumit myös imeytyvät huomattavasti paremmin ja vaikuttavat siis merkittävästi ihon kuntoon.

Useat kliiniset tutkimukset todistavat, että seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen.

Tutkimukset ovat myös osoittaneet, että neulaus myös paksuntaa ihoa tasaisemmin kuin muut ihon pintaa uudistavat menetelmät, kuten IPL- tai muut hoidot.Ensimmäinen käynti 220 € sisältäen henkilökohtaisen mikroneulausrullan.
Seuraavat käynnit 100 €
Takaisin